Eladó ház Biatorbágy 160 nm
Eladó ház Biatorbágy 160 nm
Eladó ház Biatorbágy 160 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7944853
Referenciaszám: HZ071219
Frissítve: 11 napja

Biatorbágy eladó családi ház 7 szobás: 139,99 millió Ft

139,99 millió Ft
874 938 Ft/m²
160 m²
Alapterület
919 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 406 287 Ft
Második évtől
554 462 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Álmodozott már arról, hogy egy tóparti házban éljen, ahol minden nap élvezheti a természet szépségét, a friss levegőt, és a nyugodt környezetet? Akkor ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és nézze meg ezt a csodálatos ingatlant.ELADÓ a budai agglomeráció közkedvelt településén, Biatorbágyon egy 3+3 szobás, 4 fürdőszobás családiház!Ez a ház egy 2 szintes, 160 m2 alapterületű, panorámás kilátással rendelkező épület,  36 m2 fedett terasszal,   amely közvetlenül a tó partján fekszik. A házhoz tartozik egy közel 1000 m2-es telek, amelyen egy fúrt kút és egy kiépített locsolórendszer biztosítja a növények gondozását. A kert teljesen intim, ősfás, cserjék, virágok és gyümölcsfák díszítik.A ház belső tere is lenyűgöző. A földszinten található egy tágas nappali, egy konyha, egy étkező, egy fürdőszoba, plusz egy vendégszoba zuhanyzóval. A nappaliban egy kandalló adja a meleget és a hangulatot. A konyha és étkező napfényes és jól felszerelt. Az emeleten található három hálószoba, egy fürdőszoba, és minden szobához gardrób/tároló szekrény. A hálószobák világosak és tágasak, a szülői hálóból gyönyörű kilátás nyílik a tóra. A házhoz hozzáépítve van egy 45 m2 fémvázas, szigetelt könnyűszerkezetes fitness rész, két szobával, zuhanyzóval és egy szaunával,, ahol a lakók kényeztethetik, formában tarthatják magukat, de akár egy kisebb családi vállalkozásra is alkalmas. A ház mellett a bejáratnál közel 70 m2 fedett kocsibeálló lett kialakítva, ahol két-három autó is kényelmesen elfér.Ez a ház tökéletes választás azoknak a családoknak, akik szeretik a csendet és a nyugalmat, de nem akarnak lemondani a városi nyüzsgésről sem. A ház közel van a városközponthoz, ahol számos üzlet, étterem, iskola, és szórakozási lehetőség várja az érdeklődőket.Ne habozzon és hívjon most, hogy megtekinthesse ezt az álomotthont! Ne késlekedjen, tegyen ajánlatot még ma!További kérdésekkel, megtekintéssel kapcsolatosan forduljon hozzám bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1975
Erkély:
24,5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kádár Hanna Duna House - Biatorbágy Az iroda összes hirdetése
+36 30 896 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kádár Hanna Duna House - Biatorbágy Az iroda összes hirdetése
+36 30 896 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY