Eladó ház Budapest II. kerület, Szépvölgy 1100 nm
Eladó ház Budapest II. kerület, Szépvölgy 1100 nm
Eladó ház Budapest II. kerület, Szépvölgy 1100 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7752941
Referenciaszám: 1_idin
Frissítve: 18 napja

Budapest II. kerület eladó családi ház 8 szobás: 3 300 millió Ft

3 300 millió Ft
3 000 000 Ft/m²
1100 m²
Alapterület
3980 m²
Telek
8 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Elszigetelt sziget, Budapest gyönyörű hegy völgyes részén, közigazgatási határain belül. Az elszeparált telekre belépők látják az angol kerttel szegélyezett lakóteret, mely körbefogja a feszített víztükrű medencét, illetve a házat. Belépve tapasztaljuk meg a rendkívül világos, igen szellős terekkel kialakított házbelsőt, mely a Hollywood környékén épült, kifinomult kastélyok lenyűgöző hangulatát idézi. A kisebb-nagyobb boltívek a külső-belső kialakítás meghatározó eszközei, ezzel is növelve azt az elvehetetlen tekintélyt, melyet egyeduralkodóként tudhat a ház magáénak. A mediterrán érzet, illetve az ellentmondást nem tűrő luxus lépten nyomon emlékeztet bennünket arra, hogy megkülönböztetett exluzivitás árad a falak minden pórusából. Természetesen körülöttünk minden teljesen hibátlan, minden apró részlet ugyanakkor azt az elegáns ízlés világot képezi le, ahol az ember azt érzi, itt jó lenni. Otthonosság jár kéz a kézben a luxussal, a nappaliban, a konyhában, az emeletre vezető lépcsőn, sőt a gardrobe helyiségekben, a szaunában, de még a szintén lélegzet elállítóan gyönyörű kertben is. Ezen kívül az ingatlan minden részletében egyedi, megismételhetetlen, emlékezetes benyomásokat hagyva a látogatóban. Mind a berendezés, mind pedig a burkolások a letisztult, pasztelles eleganciát sugározzák, inkább nyugalmat, a nyugodt, ám erőteljes élettér luxusát elénk tárva. A házban 6 hálószoba, 7 fürdőszoba, 3 gardróbszoba, 2 nappali, egy 80 m2 konyha-étkező (Gaggenau gépekkel és Subzero óriáshűtővel) található. A garázs 300 m2 (6-7 autó férőhellyel). A házhoz wellness is tartozik gőzkabinnal, szaunával, valamint egy 300 m2-es terasz közvetlen kapcsolattal a 15 m-es kültéri medencével és egy nyári konyhával. A ház teljesen gépesített, automatizált, intelligens vezérléssel kialakított és természetesen lift is van a házban. A napelem, napkollektor, levegő-levegő hőszivattyú, légtechnika, központi porszívó, riasztó és kamera rendszer valamint a beépített audio rendszer mind a modern lakóház követelménye.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Geotermikus
Építés éve:
2016
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
jó közlekedésű
világos
amerikai konyha
gardrób
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fróna Rita Ideális Ingatlan Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 505 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fróna Rita Ideális Ingatlan Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 505 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY