Eladó ház Budapest XII. kerület, Kútvölgy 695 nm
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 7769131
Referenciaszám: 292336
Frissítve: 18 napja

Budapest XII. kerület eladó családi ház 6+5 fél szobás: 1 306,8 millió Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 391 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
1 290,3 millió Ft
1 856 468 Ft/m²
3 300 000 EUR
4 748 EUR/m²
695 m²
Alapterület
2164 m²
Telek
6+5 fél szoba
Szobák száma
Az ingatlan a 12. kerület elegáns zöldövezetében helyezkedik el. Műemlék jellegű kastély épület, amihez egy 2164 nm-es ős fás kert tartozik. A ház 1890-es évek elején épült úgynevezett Koller-villa. Önmagában egyedi és különleges stílusú kastélyépület melynek tervezője Sándy Gyula aki a Moszkva téren álló Posta Palotát is tervezte. Európa szintű híres tervező volt , főként Svájcban , Franciaországban dolgozott . A Kastély épület Horthy Miklós vadászkastélyaként volt használva melyben megjelennek a Francia Cote D’Azure stílus jegyei is. Az államosítás előtt egy ősfás vadászterület tartozott hozzá. A ház jelenlegi lakott területe 695 nm, az építészeti tervek alapján kb. + 60 nm-rel bővíthető kb 750 nm . Jelenleg nyitott parkoló van a gépkocsik részére. A könnyű szerkezetű garázs építése megengedett 4-6 autó számára, így a nyitott és fedett beállással összesen maximum 10 autó elhelyezésére van lehetőség. A házban jelenleg 4 lakás van, mellyek közös falai összenyithatók, vagy bármilyen más módon tervezhetők és átalakíthatók. Mivel a kastély épület egy házként üzemelt, igény szerint funkcionalitásában jól alakítható. Az ingatlan belső lakásai teljesen felújított állapotban vannak kivéve a pincelakás . A tetőtérben elkészült egy különálló kb. 194 nm es Penthouse lakás , különálló víz , gáz , villany rendszerrel melynek Nettó belmagassága 3, 20meter . A Penthouse lakáshoz egy 38 nm es panorámás terasz tartozik melyről láthatjuk a Parlament csodálatos épületet. A 791 nm es tetőfelület a legújabb Cembrit palatetőre lett kicserélve . Az alatta lévő tető, fa és ács szerkezetek teljesen fel vannak újítva , lecezve , lekezelve és dupla szigetelő réteggel vannak ellátva . 2021 nyarán a külső homlokzat renoválása van előirányozva. A Villa jelenleg társasház melyben 3 lakás belülről felújított állapotban van . A 4. lakás egy félszuterén lakás kiépítésére van megtervezve amely felújítása ez év 2021 májusi kezdéssel van tervbe véve. Ehhez a lakáshoz tartozik egy boltíves borpince mely barátok megvendégelésére kiválóan alkalmas. A villa egy titkos menekülőutat is rejt magában . Mind emelett alagsori lakásban kialakítható egyedi spa vagy akár egy különálló iroda a tulajdonosa részére.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Építés alatt
Építés éve:
1890
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
panoráma
erkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Murarik Zoltán QARAT - Real Estate And Finances Az iroda összes hirdetése
+36 70 332 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Murarik Zoltán QARAT - Real Estate And Finances Az iroda összes hirdetése
+36 70 332 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY