Eladó ház Dunaharaszti 206 nm
Eladó ház Dunaharaszti 206 nm
Eladó ház Dunaharaszti 206 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7975744
Referenciaszám: M269015-4574315
Frissítve: 5 napja

Dunaharaszti eladó családi ház 6 szobás: 134,9 millió Ft

134,9 millió Ft
654 854 Ft/m²
206 m²
Alapterület
613 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 391 514 Ft
Második évtől
534 302 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
** CSOK PLUSZ-RA ALKALMAS GYÖNYÖRŰ, ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZ*** Eladó Pest megyében Dunaharasztiban egy 2001-ben épült energiatakarékos, újszerű, kétgenerációs családi ház 613- m2-es telken. A gyönyörű környezetben lévő exkluzív hangulattal rendelkező ingatlan, mely Dunaharaszti Petőfi liget részén található, kétszintes, 2 nappali + 4hálószobás. A magas minőségben megépített és berendezett ház hatalmas ablakokkal rendelkezik. Az alsó szinten kényelmes, teljes értékű hálószoba. A nappaliból lehet kijutni a hátsó teraszra és a kertbe is. A felső szinten nappali, 3 kényelmes szoba került kialakításra. A fenti szinten is található egy fürdőszoba WC-vel és káddal, dupla csappal. A házban klíma, a szobákban radiátor, a hideg burkolatoknál padlófűtés is biztosítja a meleget. Az épület le van szigetelve. A ház riasztóval, és kamera rendszerrel felszerelt, illetve video kaputelefon is kiépítésre került . Az összes redőny alumínium. Szívből ajánlom minden olyan érdeklődőnek, akinek fontos a minőség és kényelem párosítása, a jó közlekedés és az esztétikus kert, valamint a városhoz való közelség, mégis megnyugtató szigetként funkcionáló meghitt családi otthon! Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal a hét bármely napján! Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk már 6,8 %-tól. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2001
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Terjék Nikolett Erzsébet OTP Ingatlanpont Dunaharaszti Az iroda összes hirdetése
+36 70 941 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Terjék Nikolett Erzsébet OTP Ingatlanpont Dunaharaszti Az iroda összes hirdetése
+36 70 941 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY