Eladó ház Sóly 77 nm
Eladó ház Sóly 77 nm
Eladó ház Sóly 77 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7720296
Referenciaszám: HZ025934-4368968
Frissítve: 3 napja

Sóly eladó családi ház 3 szobás: 94,9 millió Ft

94,9 millió Ft
1 232 468 Ft/m²
77 m²
Alapterület
2200 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 275 424 Ft
Második évtől
375 873 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ Sólyban ÚJ ÉPÍTÉSŰ, könnyűszerkezetes, 77 nm-s, 3 szobás, korszerű családi ház kb.2000 nm-s telken. Rövid közforgalmú magánútról megközelíthető, BB energetikai besorolású, energiatakarékosház 5,6 KW teljesítményű NAPELEMEKKEL szerelve várja új tulajdonosát. A telek belterülethez mérten meglehetősen nagy méretű. Egy része külön HRSZ-on van jegyezve, ami lehetőséget ad annak külön értékesítésére, ha az új tulajdonosnak nincs szüksége ekkora méretű telekre. A víz, csatorna és villany az utcafrontról az elkészült épületig van vezetve. A gázzal megálltak a magánút elejében. Az elkészült épületbe elektromos fűtőszálas PADLÓFŰTÉS lett beépítve. Kiegészítő fűtésként hőszivattyús KLÍMA berendezés lett telepítve minden szobában. A meleg vizet villanybojler biztosítja. A fentiek elektromos igényének biztosítására napelemeket helyeztek a tető déli oldalára. A mérőórák a magánút bevezető szakaszán lettek elhelyezve. A nyílászárók HÁROM rétegű műanyagok. Az egyik szoba oldalában praktikus, tágas GARDRÓB helyiséget alakítottak ki. A nappali + konyha amerikai stílusú, középen KONYHASZIGETTEL. A nappaliból könnyen elérhető a 40 nm-s TERASZ, ami funkcionálisan összekapcsolja a házat a kerttel. A nagy méretű fürdőben kád és zuhanyzó is rendelkezésre áll. A fürdőn belül választották le a külön toalettet. A MOSÓKONYHÁBÓL szükség esetén még egy kis méretű szoba kialakítható. Parkolni az udvar hátsó részében, beton alapra elhelyezett, 42 nm-s, két állásos lemezgarázsban lehet. További információkért és megtekintéssel kapcsolatban kérem keressen elérhetőségemen!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Grósz Henrietta Veszprém DH Az iroda összes hirdetése
+36 70 705 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Grósz Henrietta Veszprém DH Az iroda összes hirdetése
+36 70 705 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY