Eladó ház Tolnanémedi 79 nm
Eladó ház Tolnanémedi 79 nm
Eladó ház Tolnanémedi 79 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8081582
Referenciaszám: HZ054924
Feltöltve: 21 napja

Tolnanémedi eladó családi ház 3 szobás: 20,9 millió Ft

20,9 millió Ft
264 557 Ft/m²
79 m²
Alapterület
1789 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 60 657 Ft
Második évtől
82 779 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A tolnai dombok ölében található község kiváló fekvésének köszönhetően számos lehetőséget kínál az aktív kikapcsolódásra a fáradt, monoton hétköznapok után. Szomszédos településén, Kisszékelyben horgászati, valamint a térségben kiváló vadászati lehetőségek kínálkoznak. A nemrégiben felújított Tamási Termálfürdő, illetve a Balaton is mindössze fél órás autóúttal elérhető. Az 1789nm-es telken elhelyezkedő, nagyon jó állapotú, tégla falazatú családi ház egy csendes mellékutcában található. A vegyesbolt 280 m-re, az óvoda és iskola 1,5 km távolságra van. Az 1979-ben épült, világos, 79 nm alapterületű házban 2 nagyobb és egy kisebb méretű szoba, konyha, kamra, illetve egy fürdőszoba és WC található. A szobák laminált padló burkolatúak. Az otthon melegéről jelenleg egy új gáz cirkó kazán gondoskodik, azonban a konyhában és a fürdőszobában lévő fatüzelésű kályha remek alternatív fűtési megoldásként is szolgálhat. A ház palatetejét zsindellyel borították 2022-ben, illetve a 3 fázis is rendelkezésre áll, így kiválóan alkalmas például napelemes rendszer fogadására, napenergiával kiváltva teljes áramfogyasztásunkat. Az ingatlanhoz tartozik egy pince, 2 db tároló, füstölő és haszonállatok tartására alkalmas ólak is. A telek adottságai miatt kiválóan alkalmas gazdálkodásra. Az ingatlan tehermentes, tulajdonviszonya rendezett! Akár egy tisztasági festés után költözhető! Hitelezhető, CSOK+-ra, Falusi CSOK-ra alkalmas, melyben irodánk teljes körű ügyintézéssel segít!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
ipari áram
összkomfortos
kert
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
kamra
terasz
pince
melléképület
műhely
kábeltévé
vízórás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Janka Georgina Dombóvár Az iroda összes hirdetése
+36 30 321 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Janka Georgina Dombóvár Az iroda összes hirdetése
+36 30 321 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY