Eladó telek Budapest III. kerület 1000 nm
Eladó telek Budapest III. kerület 1000 nm
Eladó telek Budapest III. kerület 1000 nm
Hirdetéskód: 7991415
Feltöltve: 2 hónapja

Budapest III. kerület eladó építési telek 1000 m² telekterületű: 96 millió Ft

96 millió Ft
96 000 Ft/m²
1000 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 282 672 Ft
Második évtől
383 114 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy építési telek Budapest, III. kerületében, Aranyhegy déli tájolású domboldalán, közel a buszmegállóhoz. Az ingatlan rendkívül előnyös adottságokkal rendelkezik, hiszen szélessége 25 méter, ideális méretű, és a terület jövőbeni fejlesztése újépítésű házak környezetét fogja teremteni. Jelenleg az utca még nem aszfaltozott. A telekre már most is építhető családi ház zárt szennyvíztározóval, és a csatorna kiépitése folyamatban van. Az ingatlan gyönyörű városi panorámával büszkélkedhet, mely egyedülálló és elvehetetlen. Aranyhegy folyamatos fejlődés alatt áll, és hamarosan teljesen beépül ez a rész. Az ingatlan közelében óvoda és iskola található, valamint a Csillaghegyi Wellness is könnyen elérhető, melyet nemrégiben újítottak fel. TESCO és LIDL üzletek is a közelben vannak, így a bevásárlás is könnyen megoldható. A buszmegálló mindössze két perc sétára van, míg a HÉV megálló 15 perc alatt gyalog elérhető. Ez az ingatlan ideális választás lehet mindazok számára, akik szeretnének egy modern, jól megközelíthető és fejlődő környezetben otthont találni. Fekvés: DK Építési övezet: Lke-2/SZ-N3 Beépíthető alapterület: 213 nm Homlokzat magasság: 7.0000 m Bruttó szint terület: 426 nm Föld alatti beépíthetőség: 266 nm INGATLANOSOK NE KERESSENEK!!!!!!!!!!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Sándor Szűcs
+36 30 185 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Sándor Szűcs
+36 30 185 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY