Eladó telek Gomba 327 nm
Eladó telek Gomba 327 nm
Eladó telek Gomba 327 nm
Hirdetéskód: 7591221
Referenciaszám: TK075277
Feltöltve: 16 napja

Gomba eladó építési telek 327 m² telekterületű: 12 millió Ft

12 millió Ft
36 697 Ft/m²
327 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 35 334 Ft
Második évtől
47 889 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Gombán központhoz közel építési teleket kínálunk megvételre! A telekhez könnyű szerkezetes 90 m2-es családi ház építési engedéllyel rendelkezik.A telek mérete 327m2, jelenleg a villany van bevezetve a többi közmű az utcában található.   Gomba Pest megye keleti részén, a Gödöllői-dombság déli részén helyezkedik el. Budapest 50 km, Monor 9 km, Üllő 17 km, Tápióbicske 16,5 km, Káva 6,5 km, Pánd 10 km-re van tőle.A falu történelmi központja a mai főtér a református és a katolikus templommal. Fésűsen beépített település, szerteágazó utca szakaszokkal. Az utca rendszer kialakulásának fő tényezője a domborzat. A falu magja a Gombai-patak völgye volt, a faluközpont is itt helyezkedik el. Az újabb házakat már a dombokra, főleg a „telepi” részre építették és építik jelenleg is. A völgyek iránya ÉNy–DK, emiatt a főbb utcák ilyen irányúak. A dombok felé terjeszkedve a település egyre inkább halmazfaluvá alakult. Csodálatos zöld környezet, dimbes-dombos táj gyönyörködteti az itt lakókat és az ide látogatókat.A tópart  amely a község központjától számítva nagyjából 1 kilométer távolságra található.Ha további kérdése lenne az ingatlannal kapcsolatosan vagy megtekintené keressen bizalommal a hét minden napját!Hitel ügyintézés garantáltan a legjobb feltételekkel és a leggyorsabban. Eladás és vétel teljes körű ügyintézése, ingyenes tanácsadás, megbízható ügyvédi háttér biztosítása.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Aczél Adrienn Duna House - Villa Gyömrő Az iroda összes hirdetése
+36 20 488 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Aczél Adrienn Duna House - Villa Gyömrő Az iroda összes hirdetése
+36 20 488 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY