Eladó lakás Budapest VIII. kerület, Józsefváros 51 nm
Eladó lakás Budapest VIII. kerület, Józsefváros 51 nm
Eladó lakás Budapest VIII. kerület, Józsefváros 51 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8090208
Referenciaszám: LK019982-4632085
Feltöltve: 11 napja

Budapest VIII. kerület eladó panellakás 2 szobás: 44,9 millió Ft

44,9 millió Ft
880 392 Ft/m²
51 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 130 311 Ft
Második évtől
177 837 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Corvin sétány közelében a Práter utcában eladó egy 51 nm-es, erkélyes, jó elosztású, 2 külön nyíló szobás, nagy ablakos konyhás, Nyugati tájolású, 5. emeleti, napfényes lakás. A lakásban történt felújítás során hő és hangszigetelt nyílászárókat szereltek fel, ami redőnyökkel és szúnyoghálóval is ellátott, a villanyvezeték cseréje megtörtént, valamint új villanyórát szereltek fel ( 2024-ben).2023-ban új radiátorokat szereltek fel.A szobákban jó állapotú laminált parketta van.A fürdőszoba és a WC külön helyiségben található. A lakás riasztóberendezéssel is felszerelt. A lakás rezsi költsége kedvező : - közös költség 13 700 Ft; - a lakás fűtése távfűtés egyedi mérőkkel felszerelve; - téli fűtés díja 11 000 Ft; - nyáron a meleg víz szolgáltatás díja 5000 Ft; - vízóra van felszerelve , a víz díj fogyasztás alapján fizetendő. A lakás per- és tehermentes.A társasházban kamerarendszer üzemel.A házban magukra és a környezetükre igényes, barátságos emberek laknak, jó a lakóközösség. A ház közvetlen közelében szupermarketek, Spar, LIDL, pékség, Corvin pláza, patikák, bankfiókok, fitnesztermek, szépségszalonok, valamint egyetemek: Semmelweis Egyetem, Nemzeti Közszolgálati Egyetem, Pázmány Péter Egyetem, Óbudai Egyetem - Gazdasági Kar, ELTE Füvészkert. Az épülettel szemben van egy szabadtéri park. A parkolás autóval megoldott , több parkoló van kialakítva a ház környezetében. A nappali és az éjszakai tömegközlekedés ( 9, 72M, 83M, 909, 923, M3, 4,6) is kiváló, a József krt. 4-6-os villamos - Corvin negyed - metró , Baross utca - 83-as troli, 9-es busz pár perc alatt elérhető. Érdeklődésével és megtekintési szándékával várom megtisztelő hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
A
összkomfortos
jó közlekedésű
vízórás
lift
riasztó
kaputelefon
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bircsák Mónika József krt DH Az iroda összes hirdetése
+36 30 517 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bircsák Mónika József krt DH Az iroda összes hirdetése
+36 30 517 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY