Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Angyalföld 57 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Angyalföld 57 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Angyalföld 57 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7886807
Frissítve: 6 hónapja

Budapest XIII. kerület eladó panellakás 1+2 fél szobás: 64,9 millió Ft

64,9 millió Ft
1 138 596 Ft/m²
57 m²
Alapterület
1+2 fél szoba
Szobák száma
10. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 188 356 Ft
Második évtől
257 051 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
*** Ingatközvetítői segítséget nem kerünk! *** Eladó egy igényesen teljeskörűen felújított kis rezsijű panellakás. Új műanyag nyílászárók, beltéri ajtók és a bejárati ajtó, elektromos kábelek teljes cseréje is megtörtént. a szobákban minőségi és egyedi tapéták találhatóak, a laminált padló nagy kopásálló és így időtálló, a csempék is minőségi termékek, a fuga is egyedi mert halványkék csillámporos, ami remek összhangban van a csempékkel. a nappali egyik ajtaja és a gardrób/tároló szoba pedig ugyancsak egyedi készítésű tolóajtót kapott. A beépített konyha egyedi tervezés alapján készült, speciális üveghátfallal és mintázattal ellátva, ahol a sarokban levő szagelszívó kültéri kivezetése is. Extra méretű gránit mosogató tálca került behelyezésre, illetve nagy méretű fiókok nagy edényeket is képesek befogadni. Az étkező részben található asztal is része a beépítésnek, ami a konyha felől szintén tartalmaz nagy méretű fiókokat. Az erkély be van építve és ezáltal jobb a hőszigetelése a nappalinak, illetve a ház átesett a panelprogramon (szigetelés, napkollektor, nyílászárók stb.) Így a szigetelése is gazdaságossá teszi a fűtést. a lakás a 10. emeleten helyezkedik el, ami az előnyére vált mert az elágazó fűtéscsövek télen teljesen felfűtik a lakást és nem szükséges a radiátorok termosztátjának a feltekerése, így az egyedi mérők számlálója nem mozdul el a téli szezonban sem, ezáltal a fűtésszámla rendkívül kedvező. Az épület tetőszerkezete is nemrég lett szigetelve így nyáron sem melegszik fel a lakás, de a hideget kedvelőknek légkondicionáló is rendelkezésre áll. Nagyon közel található a Dunapláza, illetve a Gyöngyös utcai metró megálló (2 perc gyalog) és a Tesco is. a szobai ablakok a Váci útra néznek, a gépkocsiforgalom zárt ablaknál nem érzékelhető, nyitott ablakkal természetesen hallható, de nem zavaró. a fekvésének köszönhető a gyönyörű dunai és budai panoráma is, ami lenyűgöző. a Dunapart is könnyen megközelíthető 5 perc sétával. Közelben található iskola, óvoda, gyerekkórház, egy szép park kis üzletekkel, ahol minden megvásárolható. a lakás tehermentes, azonnal költözhető.

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
10
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Erkély:
4 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
víz
csatorna
jó beosztású
jó közlekedésű
világos
panoráma
étkező
gardrób
erkély
beépített konyhabútor
gépesített
alacsony közös költség
vízórás
hőszigetelt
lift
kaputelefon
klíma
biztonsági ajtórács
redőny
panelprogram
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Viola
+36 70 567 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Viola
+36 70 567 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY