Eladó ház Baja 116 nm
Eladó ház Baja 116 nm
Eladó ház Baja 116 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8003451
Referenciaszám: HZ087704
Frissítve: 16 napja

Baja eladó sorház 4 szobás: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
343 966 Ft/m²
116 m²
Alapterület
350 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 115 800 Ft
Második évtől
158 033 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Baja Alvég egyik legjobb részén eladó 116 m2-es hőszigetelt családi ház (szélső sorház) üzlethelyiséggel, 350 m2 telekkel.1974-ben épült téglából. A kétszintes épület lapos tetős, kátrányos vízszigeteléssel, dupla pala borítással ellátott. Homlokzata nemes vakolattal ellátott, 10 cm EPS anyaggal hőszigetelt.Nagy előnye, hogy nincs közös fala szomszéddal, a házakat a garázsok választják el egymástól.Alsó szintjén található nappali, konyha, étkező (fedett terasz kapcsolattal), közlekedő, wc, utcai bejáratos üzlethelyiség mosdóval és wc-vel. (korábban garázs volt).A felső szinten 2 szoba, fürdő-wc, közlekedő és lépcsőtér, illetve 25 m2-es nyitott terasz.~7 évvel ezelőtt az épület külső nyílászáróit kétrétegű hőszigetelt üvegezésű korszerű műanyag (Gealan) nyílászárókra cserélték melyeket redőnnyel és szúnyoghálóval is elláttak, a házat 10 cm EPS külső szigeteléssel, nemes vakolattal látták el, cserélték a víz, szennyvíz hálózatot, felújították a fürdőszobát.A garázs átalakításra került üzlethelyiséggé, melyben saját mosdó és wc is kialakításra került, illetve önálló konvektoros fűtéssel, saját mérőórával is rendelkezik. Amennyiben arra lenne igény könnyen lakószobává, külön lakrésszé is alakítható.A házban a villamos hálózat részben új. Jelenleg összesen 16A áll rendelkezésre, mely ingyenesen bővíthető 32A-ra.A fűtés gázkonvektoros, mely rendkívül kis rezsivel üzemel a szigetelés miatt!A meleg vizet Idropi gáz bojler szolgáltatja.Az udvar parkosított, zöld, gyümölcsfákkal, virágokkal beültetett. Fúrt kút is a lakók rendelkezésére áll.A ház mögött helyet kapott egy szintén tégla melléképület (víz, villany van), melyben tárolók, műhely és kis pince is kialakításra került.A kerítés ~5 évvel ezelőtt lett felújítva, fa mintás trapézlemez borítást kapott.A környéken a közlekedés és ellátottság is remek, ~200 méteren belül játszótér, óvoda, bolt megtalálható, így kiválóan ajánlható családosoknak, illetve az üzlethelyiség miatt kisebb vállalkozásra is.Érdeklődés esetén keressen bizalommal, nézzük meg együtt!

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1975
Erkély:
25 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tresz Péter Duna House - Baja Az iroda összes hirdetése
+36 70 945 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tresz Péter Duna House - Baja Az iroda összes hirdetése
+36 70 945 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY