Eladó lakás Budapest VII. kerület, Külső-Erzsébetváros 43 nm
Eladó lakás Budapest VII. kerület, Külső-Erzsébetváros 43 nm
Eladó lakás Budapest VII. kerület, Külső-Erzsébetváros 43 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7828808
Frissítve: 8 hónapja

Budapest VII. kerület eladó társasházi lakás 1+3 fél szobás: 49,9 millió Ft

49,9 millió Ft
1 160 468 Ft/m²
43 m²
Alapterület
1+3 fél szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 144 823 Ft
Második évtől
197 641 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Lakás Csendes lakást keres a belvárosban a családjának? Tulajdoni lapon 43 nm-es, a belső két szintes kialakításnak köszönhetően összesen 63 nm, amely 1 egész szobából (~20nm) és 3 félszobából (~9nm, ~8nm, ~8nm) áll. * A lakás folyamatosan karbantartott, nem szorul felújításra. A most befejezett felújítás után még nem volt lakója. * Ablakai nem utcára nyílnak * Nyílászárói mind modern bukó-nyíló típusúak részben frissen beépítve. * Az alaprajzon láthatóan a lakás 3 hálószobával, egy nappalival, egy fürdővel, egy konyhával és két tárolóval rendelkezik * Egyedi cirkófűtés (BOSCH kazán) radiátorok segítségével. Melegvizet is a kazán szolgáltatja. * Tehermentes, azonnal költözhető * A lakásnak nincs tartozása. * Saját víz, áram és gáz mérőórákkal rendelkezik. Társasház * A társasház átlagos állapotú, a felújítása folyamatosan zajlik. Jelenleg a belső hátsó lépcsőház homlokzata újul meg éppen. * A társasház csendes * A ház lifttel rendelkezik * A közös képviselet kiválóan működik. Környék * A városliget 50m-re található * Andrássy út pár perc séta * A közeli felsőoktatási intézmények: Állatorvosi egyetem (University of Veterinary Medicine), Ybl Miklós Főiskola (Ybl Miklós Faculty of Building Science), Budapesti Metropolitan Egyetem, Magyar Képzőművészeti Egyetem (Hungarian University of Fine Arts) * Biztonságos környék térfigyelő kamerákkal * Autóval utcai parkolás lehetséges, illetve 2 perc sétára található a városligeti mélygarázs. * A közelben, 5 perc sétára minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges: patika, élelmiszerbolt, posta, edzőtermek... * Belváros pedig trolival, busszal könnyen megközelíthető. Egyéb * Akár a teljes lakás is 2 szintessé alakítható. Jelenleg a közlekedő és a nappali rendelkezik 2 szinttel. * Közös költség: 13760 Ft * Vételár részét képezi a teljes berendezés Ingatlanosok kérem ne keressenek.

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
kamra
kábeltévé
internet
beépített konyhabútor
beépített szekrény
vízórás
lift
kaputelefon
parkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 280 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 280 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY