Eladó lakás Budapest IV. kerület, Megyer 65 nm
Eladó lakás Budapest IV. kerület, Megyer 65 nm
Eladó lakás Budapest IV. kerület, Megyer 65 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7811665
Frissítve: 7 hónapja

Budapest IV. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 49,9 millió Ft

49,9 millió Ft
767 692 Ft/m²
65 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 144 823 Ft
Második évtől
197 640 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Édesanyám is ingatlanközvetítő, így kérem, ingatlanosok NE keressenek!  Eladóvá vált szeretett otthonunk vidékre költözés miatt. LOKÁCIÓ Budapest 4. kerületében, annak is a kertvárosi, családi házas övezetében található ez az 1930-as években téglából épült ingatlan. A kb. 3000 négyzetméteres telken két épület, garázssor, kerti sütögető, szaletli és rengeteg zöld felület található. A lakás az utcától távolabbi, 7 albetétes épület 1. emeletén helyezkedik el. A közelben iskola, óvoda, boltok, 0-24 gyógyszertár, játszótér és kutyafuttató is található, a Lidl autóval 3 perc. Újpest-központ busszal 10, autóval 5 perc távolságra helyezkedik el. Parkolás az utcán ingyenes. MŰSZAKI PARAMÉTEREK A lakás 65 négyzetméteres, benne 2 nagy szoba, tágas konyha, járható gardrób (4,6 nm), ablakkal és fűtéssel ellátott spájz (4,2 nm) és kényelmes közlekedő található, a WC és a fürdőszoba külön helyiségben helyezkedik el. Az épület még nem szigetelt, a nyílászárók felújítottak, fából készültek. BELTÉR Az ingatlan 2012-ben teljeskörű műszaki felújításon esett át, ekkor a víz- és villamoshálózat korszerűsítése történt meg, illetve a kazán a jelenleg elvárt kondenzációs készülékre lett lecserélve, a kémény kibélelésével és a radiátorok cseréjével együtt. A lakáson két ütemben, 2018-ban és 2023-ban esztétikai felújítás történt, ekkor új padlóburkolatok, új konyha- és fürdőszobabútor kerültek be, illetve leválasztásra került a járható gardrób, amely a hálószobából két irányból is megközelíthető. Tisztasági festés 2023-ban történt. KÜLTÉR A kert ideális napozásra, csendes baráti összejövetelekre, grillezésre, teregetésre, vagy akár kertészkedésre. Kisgyermekek számára is ideális, hiszen a fallal körbekerített telek biztonságos teret nyújt a kültéri játékra. A lakás végtelenül csendes, az utcafronti szobák az alig forgalmas Fiumei utcára néznek, a hálószoba pedig a saját kertre. A lakáshoz tartozik egy külön bejáratú tárolóhelyiség a pincében, illetve egy beállóhely a sorgarázsban. Az épületen a jövőben esedékes lesz néhány korszerűsítési feladat, melynek érdekében pár évvel ezelőtt a közgyűlés megszavazta egy felújítási alap létrehozását, ami azóta szépen gyűlik. A LAKÓK A lakóközösség kiegyensúlyozott, a lakásokat egy-két kivétellel tulajdonosok lakják. Az új tulajdonosok között egyre több a fiatal pár, akik hajlandóak tenni a lakóközösségért és a társasházért, így a jövőben a házról gondoskodó, elkötelezett szomszédai lesznek.  REZSI Közös költség: 360 Ft/nm (23.400 Ft/hó), a szemétszállítást, a kertészt és a lépcsőház takarításának díját tartalmazza. A lakás bőven belefér az átlagfogyasztási keretbe. Villany: 157 kWh 5-6000 Ft/hó Gáz: 141 m3, 15-16000 Ft/hó Víz+csatorna: 13 m3, 8000 Ft/ 2 hó VÉTELÁR A lakás 1/1 tulajdonú, teher- és tartozásmentes, jogilag rendezett. Irányára 49,9 M Ft.  Ismételten kérem, hogy ingatlanközvetítők NE keressenek!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1930
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
kert
jó közlekedésű
csendes
világos
kamra
gardrób
pince
kábeltévé
internet
telefon
beépített konyhabútor
beépített szekrény
alacsony közös költség
vízórás
biztonsági ajtórács

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Vincze Orsolya
+36 70 606 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Vincze Orsolya
+36 70 606 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY