Eladó lakás Budapest IX. kerület, Rehabilitációs terület IX. ker. 70 nm
Eladó lakás Budapest IX. kerület, Rehabilitációs terület IX. ker. 70 nm
Eladó lakás Budapest IX. kerület, Rehabilitációs terület IX. ker. 70 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7850921
Referenciaszám: H473536
Frissítve: 17 napja

Budapest IX. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 84,8 millió Ft

84,8 millió Ft
1 211 429 Ft/m²
70 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Figyelem!Saját adatokkal elvégezhető hitelkalkuláció 2024. 05. 05. 1:30 és 2024. 05. 05. 3:45 között nem érhető el, kérj visszahívást és az OTP Bank kollégája telefonon elvégzi a hitelkalkulációt.
Havi törlesztőrészlet 246 111 Ft
Második évtől
335 870 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Klinikák metróállomástól másfél perc sétára, csendes, harmadik emeleti, két 35 négyzetméteres, külön bejáratú önálló lakás vár a belvárosban új gazdájára! Az ingatlan egy helyrajzi számon található, de a fogyasztásmérők, mind az elektromos áram, mind a gáz tekintetében megosztottak! Ügyvédi megosztással akár külön-külön is értékesíthető lenne, de ezzel az ingatlan birtokosai nem kívántak foglalkozni. A nyílászárókat maradéktalanul a legmodernebbekre cseréltette a lakás tulajdonosa! A két lakrész nappalijaiban laminált parkettát tétetett a régire, az előszobaként is funkcionáló két konyhába, valamint a két fürdőszobába vadonatúj, minőségi padlólapot építtetett be! Újak a mosogató-, mosó- és hűtőgépek is, amelyek - ebből adódóan - még nem voltak egyáltalán használva! A bútorokkal együtt - maradnának! A vételár részét képezik! A gazdaságos fűtést vadonatúj, modern konvektorok biztosítják! A vezetékhálózat vadonatúj, három fázisú, vagyis a lakás az átlagosnál lényegesen nagyobb terhelést is elbír! Van éjszakai áram! A felújítás során külön hangsúlyt fektettek a hang- és a hőszigetelés minőségére! Amennyiben jól kiadható, maximálisan gazdaságosan üzemelő, korszerű lakásba kíván költözni, ahonnan gyalog is percek alatt eljut Budapesten bárhova, akkor e mellett a lakás mellett dönt! Corvin sétány, Penny és a Spar - öt perc séta. A lakás nyugati tájolásának köszönhetően a nap második felében is sziporkázó napsütésben tündöklő lakás ráadásul - udvari tájolásának köszönhetően - csendes és nyugodt! A lakást 135, illetve 145 000 forintért bérlők lakják, akik szívesen maradnának! Jöjjön, hívjon, hogy erről Ön személyesen is meggyőződhessen!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1901
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr. Gecse Géza Otthon Centrum - VIII. kerület - József körút Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr. Gecse Géza Otthon Centrum - VIII. kerület - József körút Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY