Eladó lakás Budapest V. kerület, Bank negyed 151 nm
Eladó lakás Budapest V. kerület, Bank negyed 151 nm
Eladó lakás Budapest V. kerület, Bank negyed 151 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7205363
Referenciaszám: H436543
Feltöltve: 16 napja

Budapest V. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 203,85 millió Ft

203,85 millió Ft
1 350 000 Ft/m²
151 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 591 625 Ft
Második évtől
807 394 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A belváros szívében felújítandó impozáns 151 nm-es lakás eladó! Lokáció: - Tökéletes lokáció - Pár perc távolságra számos turista látványosságtól: Parlament, Batthyány Lajos örökmécses, Duna part - A belváros szíve - kiváló közlekedés - Parkolás az utcán, fizetős övezetben Az ingatlan: - 1884-ben eklektikus stílusban Singler Jakab építtette - 3 emeletes kívül-belül jó állapotú ház 3. emeletén helyezkedik el - Belső lifttel rendelkezik - A tervek szerint 2 háló szoba, 1 hatalmas nappali, külön étkező, 1 komplett fürdőszoba és egy külön wc kerülne kialakításra, továbbá egy gardrób és egy háztartási helyiség - A látványtervek magukért beszélnek! - Fűtése lehet gáz, vagy elektromos is - Ideális nagy családnak, irodának, befektetésnek és otthonnak! - Jelenlegi állapotát tekintve az ingatlan felújítandó, az ára a szerkezetkész állapotra vonatkozik, közmű kiállásokkal! - Kivitelezéshez szakembereket tud biztosítani az eladó - de a befejezés Önre vár! - Az emeleten ezen kívül még egy hasonló méretű lakás található, a házban összesen 5 lakó ingatlan és egy üzlethelyiség kerül kialakításra/eladásra - Akár a teljes 3 szintes épület is az Öné lehet! Bármilyen kérdés és további információ esetén keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1884
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pátkai Zsolt Otthon Centrum - Százhalombatta Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pátkai Zsolt Otthon Centrum - Százhalombatta Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY