Eladó lakás Budapest V. kerület, Bank negyed 92 nm
Eladó lakás Budapest V. kerület, Bank negyed 92 nm
Eladó lakás Budapest V. kerület, Bank negyed 92 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7684978
Referenciaszám: H465029
Feltöltve: 16 napja

Budapest V. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 269 millió Ft

269 millió Ft
2 923 913 Ft/m²
92 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 780 707 Ft
Második évtől
1 065 435 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egy olyan exkluzív mutatunk be Önnek, amely a város szívében, az 5. kerületben található. Ez az ingatlan kivételes és modern megoldásokkal van felszerelve, és két hálószobával, két fürdőszobával, szaunával, konyhával és étkezővel rendelkezik. Az előszobában és a nappaliban is nagy hangsúlyt kapnak az egyedi bútordarabok, amelyeket kifejezetten erre az ingatlanra terveztek és készítettek. A nappaliban egy nagy gipszstukkókból készült fal került kiemelésre, amely különleges hangulatot kölcsönöz az egész helyiségnek. A konyhában egy csodálatos, fehér színű silestone munkalap került beépítésre, ami a modern megoldások közé tartozik. Az ágyakat is az ingatlanhoz készítették egyedileg, a fejvégükön pedig gipszstukkók és LED világítások találhatóak, hogy a hálószobák is igazán hangulatosak legyenek. A szobák egyéb fontos elemei a tervezők által készített egyedi gardróbszekrények és komódok, amelyek rengeteg tárolóhelyet biztosítanak. Az ingatlan teljesen gépesített, beleértve a mosógépet, beépített konyhát, klímát és falfűtést is. A fürdőszobákban kiváló minőségű szaniterek (Grohe, Villeroy & Boch) és a lakás stílusához illő olasz design burkolatok (Marazzi) kerültek beépítésre. Az lakásban az új és korszerű technológiákat is alkalmazták, beleértve a smart TV-ket, a 5.1-es házimozi rendszert és a klímákat is. Az igazán modern hangulatot pedig neves tervezők által készített dekorációk és kiegészítők (mint a Kare, Bo Concept és Einholtz) teszik teljessé.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1925
Erkély:
2 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
erkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Deli Balázs Otthon Centrum - V. kerület - Hild tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Deli Balázs Otthon Centrum - V. kerület - Hild tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY