Eladó lakás Budapest V. kerület, Belváros, Aranykéz utca 110 nm
Eladó lakás Budapest V. kerület, Belváros, Aranykéz utca 110 nm
Eladó lakás Budapest V. kerület, Belváros, Aranykéz utca 110 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7839787
Referenciaszám: H473096
Frissítve: 17 napja

Budapest V. kerület eladó téglalakás 4 szobás: 389 millió Ft

389 millió Ft
3 536 364 Ft/m²
110 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Figyelem!Saját adatokkal elvégezhető hitelkalkuláció 2024. 05. 05. 1:30 és 2024. 05. 05. 3:45 között nem érhető el, kérj visszahívást és az OTP Bank kollégája telefonon elvégzi a hitelkalkulációt.
Havi törlesztőrészlet 1 128 977 Ft
Második évtől
1 540 722 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az épületről: Egyedi hangulatot árasztó megjelenésével és párját ritkító építészeti elemeivel a Belváros egyik olyan pontjába invitálom Önt, mely egy apró "meseországot" takar. Az impozáns lakóház egy kis része néz a Régiposta utcára, főhomlokzata az Aranykéz utcára tekint, itt a ház legszélén található a főbejárat is. A félemeletig fagyálló klinkertéglával burkolt háromnegyed oszlopok tagolják. A ház egyik legszembetűnőbb eleme az épületből kiemelkedő sarki torony, mely arabeszk díszítésű. A fantasztikus külső hasonlóan megkapó és igényesen karbantartott belsőt rejt. Belépve egy nagyon díszes kapualj fogadja a látogatót: festett mintás boltozattal, csempével burkolt fallal, színes románkorias karakterű oszlopokkal, mintás padlóburkolattal. A lakásról: Nagy szavak, de ez a káprázatos otthon minden kívánságát teljesíti, és azonnal rabul ejti a szívét! Mi teszi ezt az ingatlant egyedülállóvá? 5 méter hosszúságú robosztus kőerkélye mellett, a tervezők teljesen átgondolták az belső tereket, így három hálószoba és kettő fürdőszoba minden igényt kielégítő kényelemmel várja Önt. A tágas nappali, amerikai konyhával, és a természetes fényt árasztó ablakaival pedig az otthon szíve lesz. A komfortérzetet a fal- és padlófűtés mellett egy kombi-cirko kazán biztosítja. Az összes nyílászáró új, hogy tökéletes szigetelést garantáljon a modern elvárásoknak megfelelően. De ez még nem minden! A nappaliban egyedülálló belsőépítészeti elemek és minőségi burkolatok teszi igazán különlegessé a légkört. A konyha is elragadóan szép, harmonizálva a nappali stílusával, és hatalmas kőburkolatból készült konyhapulttal büszkélkedik. A hálószobákban is folytatódik a nappali varázsa, LED világításokkal még hangulatosabbá téve az élményt. Az egyedileg ide készült komódok és gardróbszekrények bőséges tárolófelületet biztosítanak. Ez az otthon minden kényelmet és praktikumot magában foglal. Teljesen felszerelt, mosógéppel, beépített konyhával és hűtő-fűtő klímával várja Önt. A fürdőszobák pedig lenyűgözőek! Minőségi szaniterek és esztétikus kialakítás kápráztatják el Önt. Az ár magába foglalja a teljes felszereltséget,berendezést,kiegészítőket.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1912
Erkély:
6 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
erkély
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Deli Balázs Otthon Centrum - V. kerület - Hild tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Deli Balázs Otthon Centrum - V. kerület - Hild tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY