Eladó lakás Budapest V. kerület, Lipótváros 49 nm
Eladó lakás Budapest V. kerület, Lipótváros 49 nm
Eladó lakás Budapest V. kerület, Lipótváros 49 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8090250
Referenciaszám: H483984-4632246
Frissítve: ma

Budapest V. kerület eladó téglalakás 1 szobás: 64,9 millió Ft

64,9 millió Ft
1 324 490 Ft/m²
49 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 188 356 Ft
Második évtől
257 051 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
V. kerület, páratlan lehetőség a Belváros szívében! Budapest V. kerületében, a Szabadság tér közvetlen közelében, impozáns épületben eladó egy 49 m2-es, jó állapotú, belső udvari nézetű, csendes lakás. Amennyiben a Belváros szívében szeretné megtalálni új otthonát vagy irodáját esetleg rendelőjét, akkor ezt az ingatlant feltétlenül nézze meg! KÖRNYÉK ÉS KÖZLEKEDÉS: - V. kerület egyik legszebb része, közvetlen a Szabadság tér mellett. - Kiváló infrastruktúrával és a tömegközlekedéssel rendelkező, magas presztizsű terület. - Karnyújtásnyira van Szent István Bazilika, Deák tér, Parlament, Váci utca és a város legjobb szállodái. - Az M3-as metró 2 perc, M2-es metró 8 perc, számos tömegközlekedési eszköz sétatávolság, egyetemek és főiskolák könnyen elérhetők. - Bevásárlási lehetőségek, szórakozóhelyek, éttermek, kávézók és szolgáltatók sokasága áll az ott lakók rendelkezésére. - A környéken ingyenes a parkolás a kerületi lakosok számára. AZ ÉPÜLET LEÍRÁSA: - 1860-as években épült, 4 szintes, 42 lakásos, tégla társasház. - Külső és belső homlokzata egyaránt jó állapotú, lifttel rendelkezik. - A társasház belső udvara nagyon hangulatos, tágas, gondozott zöld kerttel rendelkezik. - Anyagi helyzete rendezett, az épületet folyamatosan rendben tartják. A LAKÁS LEÍRÁSA: - Földszinti, 49 m2-es lakótérrel + 11 m2-es álló galériával rendelkező ingatlan. - Logikusan bútorozható, igényes lakás, ami irodának vagy rendelőnek is ideális lehet. - Felosztása: előszoba, nappali-étkező, galéria, zuhanyzós fürdőszoba, külön mellékhelyiség, tároló. - Tájolása déli, ablakai a tágas és világos, gondozott, zöld belső kertre néznek. - Eredeti fa nyílászárói megóvott állapotúak, jól szigetelnek, cserét nem igényelnek. - Belmagassága 440 cm, ami biztosítja a galéria kényelmes használatát. - A fűtést gáz konvektor, a meleg vizet villanybojler biztosítja. - Közös költség 10.800.- Ft/hó, ami tartalmazza a korlátlat vízfogyasztást, lépcsőház takarítást és a szemétszállítás díját is. - A képen látható gépesített konyhabútor a vételár részét képezi. - Az ingatlan tulajdoni viszonyai rendezettek, per és tehermentes. - Jó választás lehet saját részre és kiadásra keresőknek is. AZ INGATLAN BIZTONSÁGOSAN MEGTEKINTHETŐ: - személyesen, - online személyes bejelentkezéssel. FINANSZÍROZÁSBAN SEGÍTÜNK: - Bank- független hitelcenterünk díjmentesen versenyezteti minden bank és hitelintézet ajánlatát. - Önnek nincs más dolga, mint beszélgetni munkatársunkkal, majd a megversenyeztetett ajánlatokból kiválasztani a hosszútávon is a legmegfelelőbb konstrukciót. - Szakértőink 20 éves szakmai tapasztalattal és egyedi igényekre szabott, fogyasztóbarát lakáshitelekkel, babaváró hitellel, teljes körű CSOK PLUSZ ügyintézéssel várják Önt. - Előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is. VÁROM HÍVÁSÁT! Ne maradjon le róla!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1860
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mákos Tamara Otthon Centrum-Bicskei utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mákos Tamara Otthon Centrum-Bicskei utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY