Eladó lakás Budapest VII. kerület, Ligetváros, Dózsa György út 80/A 57 nm
Eladó lakás Budapest VII. kerület, Ligetváros, Dózsa György út 80/A 57 nm
Eladó lakás Budapest VII. kerület, Ligetváros, Dózsa György út 80/A 57 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7847802
Feltöltve: 7 hónapja

Budapest VII. kerület eladó téglalakás 1+1 fél szobás: 68,3 millió Ft

68,3 millió Ft
1 198 246 Ft/m²
57 m²
Alapterület
1+1 fél szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 198 224 Ft
Második évtől
270 518 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Városligetre néző, panorámás, 56,58 m2 lakóterületű + 2,95 m2-es erkéllyel rendelkező 1,5 szobás téglalakás tulajdonostól eladó a VII. kerületben, közvetlenül a VI. és XIV. kerületek határán, a Dózsa György úton, a Néprajzi Múzeummal szemben. A tágas és egész nap világos lakás a lifttel rendelkező társasház legfelső (negyedik) emeletén helyezkedik el. A lakás: 3 ablak a Városligetre, 1 a Városligeti fasor irányába néz Cirkó fűtéssel rendelkezik A bejárati ajtó műanyagra lett cserélve, a többi fa nyílászáró frissen lett felújítva A nagyszobában két galéria is található Maga a lakás esztétikai felújításra szorul Az ingatlan tehermentes, egy tulajdonosa a hirdető Egyedi mérőórás a víz, a gáz és a villany A ház: Nemrég kapott megbízást az új közös képviselő Csatorna és gázvezeték pár éve cserélve, további felújítások tervben, melyre a ház megtakarítással rendelkezik A ház belső, fás udvara karbantartott, fedett biciklitároló is biztosított A lakóközösség összetartó Biztonságos, két zárt kapun át lehet bejutni Ideális befektetésnek is a felújított Városliget, múzeumok, egyetemek (Állatorvostudományi, ELTE PPK), a belváros és így további egyetemek közelsége, illetve a kiváló közlekedés szempontjából: 1 perc sétára a 30-as, 30A, 230-as buszok, a 70-es, 75-ös, 79-es trolibuszok, 5-10 percre a 74-es troli, az 1-es, 2-es és 4-es metró, és a 7-es busz vonalán közlekedő buszok. Kérjük, csak közvetlenül a potenciális vevők keressenek, ingatlan közvetítők kíméljenek. Köszönjük. With an exceptional panorama view of the City Park (Városliget), a 1.5 bedroom, 56,58 m2 brick apartment (+ 2,95 m2 balcony) is for sale from the owner, free from all encumbrances. The all-day bright flat is located at the meeting point of districts VI, VII and XIV, at Dózsa György way, just opposite the newly built Museum of Ethnography, with a northeast orientation at the topmost (4th) floor of the house with an elevator. The flat has four huge windows, three offering a view of the City Park, one to an inner garden towards Városligeti fasor, and two galleries in the more extensive (31.11 m2) room. It has central heating, its own separated gas, water and electricity meters, and all doors and windows have recently been renovated. The house has an inner courtyard with trees and a roofed bicycle locker. Prospective customers are welcomed, but real estate agents are not. Thank you!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Erkély:
3 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
világos
panoráma
kamra
erkély
pince
kábeltévé
internet
telefon
vízórás
lift
kaputelefon
parkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Katona Gyöngyi
+36 20 376 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Katona Gyöngyi
+36 20 376 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY