Eladó lakás Budapest VII. kerület, Belső-Erzsébetváros 38 nm
Eladó lakás Budapest VII. kerület, Belső-Erzsébetváros 38 nm
Eladó lakás Budapest VII. kerület, Belső-Erzsébetváros 38 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 7642684
Frissítve: 1 éve

Budapest VII. kerület eladó téglalakás 1+1 fél szobás: 54,9 millió Ft

54,9 millió Ft
1 444 737 Ft/m²
38 m²
Alapterület
1+1 fél szoba
Szobák száma
félemelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 159 334 Ft
Második évtől
217 444 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
*** Kiemelkedő LEHETŐSÉG Budapest VII. kerületének a szívében *** *** BEFEKTETÉSNEK rövid- és hosszútávon is kiadható lakás *** *** AIRBNB engedély a házban, évi 5 MFT-os hozammal *** *** Teljes berendezéssel együtt **** Klauzál utcában egy TELJESKÖRŰEN FELÚJÍTOTT, magasföldszinti, reprezentatív terekkel rendelkező, 38 nm alapterületű, 1+1 szobás lakás eladó. A LAKÁS TÖKÉLETESEN MEGÚJULT Az egy évvel ezelőti teljes körű felújítás során cserélve lettek az elektromos- és vízvezetékek, az összes szaniter, új biztonsági bejárati ajtó és műanyag ablakok kerültek beépítésre. A hűtő-fűtő klíma minden időben kellemes hőmérsékletet biztosít a lakásban, míg a téli hidegeben elektormos radiátok kiegészítő fűtési megoldásként funkcionálnak. A VADONATÚJ konyhabútor beépített konyhagépekkel (elektromos főzőlap, mikrohullámú sütő, beépített hűtő) áll a lakás mindekori használójának a rendelkezésére. A fürdőszoba és a mosdó igényes burkolattokkal és magas minőségű, új szaniterekkel került kialakításra a mindennapi használat számára. Ebben a lakásban minden vadonatúj és készen áll arra, hogy új lakója tökéletes otthonra leljen benne és egyben a ritkaságszámba menő adottságainak köszönhetően befektetésnek is kiváló! A lakás lokációja kiváló, infrastruktúrája egyedülálló. Páratlanok a tömegközlekedési lehetőségek: pár perc gyalogtávolságra található metró, valamint villamos, troli és buszjáratok segítségével könnyen elérhető a város bármely pontja. A Belváros nyújtotta gasztronómiai és szórakozási élmények teljes tárháza megtalálható a környéken. Éttermek, vásárcsarnok, kávézók, színházak, múzeumok, üzletek sokasága várja az itt élőket. Olyan új tulajdonost keresünk, aki értékeli a múlt és a jelen találkozását, az ideális elhelyezkedést, de nem szeretne bajlódnia felújítással és rögtön szeretné élvezni a szépet és a kényelmet, akkor megtalálta álmai otthonát! KIEMELKEDŐ ÁR-ÉRTÉK ARÁNY 54,9 MFt-ért A vételár részét képezi a lakás teljes berendezése a képen látható állapotban. Az ingatlan rendkívül jó befektetési lehetőség, hiszen rövidtávú bérbeadási engedély könnyen kapható a házban. Több éves tapasztalatunkkal vállaljuk a lakás a rövid- és hosszútávú üzemeltetését, kezelését. Amennyiben egy BELVÁROSI, MINŐSÉGI, NAPFÉNYES AZONNAL KÖLTÖZHETŐ otthonra vágyik, akkor ne keressen tovább! Nagy tapasztalattal rendelkező csapat vagyunk, készséggel segítünk a befektetőknek az ingatlannal vagy a vásárlási folyamattal kapcsolatos bármilyen kérdésükben. Jöjjön el, nézze meg, a lakás élőben még szebb, mint a képeken. Érdemes személyes benyomást is szereznie erről a kivételes adottságú lakásról!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1900
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
amerikai konyha
étkező
internet
bútorozott
beépített konyhabútor
beépített szekrény
vízórás
kaputelefon
klíma
parkettás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rogács János Rogács János Az iroda összes hirdetése
+36 30 966 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rogács János Rogács János Az iroda összes hirdetése
+36 30 966 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY