Eladó lakás Budapest VII. kerület, Külső-Erzsébetváros, Murányi utca 60 nm
Eladó lakás Budapest VII. kerület, Külső-Erzsébetváros, Murányi utca 60 nm
Eladó lakás Budapest VII. kerület, Külső-Erzsébetváros, Murányi utca 60 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7553773
Frissítve: 2 hónapja

Budapest VII. kerület eladó téglalakás 2+1 fél szobás: 64,9 millió Ft

64,9 millió Ft
1 081 667 Ft/m²
60 m²
Alapterület
2+1 fél szoba
Szobák száma
7. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 188 356 Ft
Második évtől
257 051 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Budapesten, Ligetvárosban, VII. kerületben a Murányi utcában eladó egy 60nm-es, 2+1 félszobás, jó állapotú, 7. emeleti téglaépítésű lakás! Az ingatlan jellemzői: - 2005-ben épült hét emeletes, liftes társasház tetőtere, 7.emelete. - Világos, csendes, nyugati fekvésű lakás, Budára néző panorámakilátással. - Jó beosztású, bruttó 60, nettó 45nm-es ingatlan, kölünnyíló szobákkal. - Helyiségei: 3 szoba, előszoba, konyha, fürdőszoba + WC. - Igény esetén plusz egy tetőablakos szobával bővíthető a lakás. - Nagyméretű előszobája étkező kialakítását is lehetővé teszi. - Több ponton záródó biztonsági bejárati ajtó került beszerelésre. - Ablakai jó állapotú, dupla üveges fából készült tetőablakok, árnyékoló rolóval ellátva. - A szobák padlózata laminált parketta, míg a többi helyiség csempével burkolt. - A konyhában és a fürdőszobában is elszívóberendezés működik. - A fürdőszobában infraszauna is található. - Házközponti fűtésű, alacsony rezsijű ingatlan, a hőleadás mérővel ellátott radiátorokon keresztül történik. - A társasházi lakásban a fogyasztás benne van a kedvezményes gázárban. - Nyugati fekvése miatt a napsütésnek és a három oldalról is fűtött lakásoknak köszönhetően, az ingatlan meleg, rezsiköltsége alacsony. - A közös költség + fűtés + melegvízelőleg 25.000 Ft.hó. - A fűtést és közösköltséget az 1,7méter feletti 45nm-es alapterületre számítva kell csak fizetni. - A szinten csak egy, kifejezetten kedves, rendes szomszéd lakik. - Az ingatlanhoz saját tároló is tartozik. - Teremgarázsban saját parkolóhely is vásárolható, ami plusz 5 millió Forintba kerül. - Kiváló tömegközlekedés és infrastruktúra! - A lakás üres, így szinte azonnal költözhető. - Az ingatlan per-, teher- és igénymentes! A társasház karbantartott, jó állapotú. A lakás a tetőtéri elhelyezkedése miatt világosabb, csendesebb, tisztább, a feljutás a liften keresztül kényelmesen történhet. Az ingatlan kitűnő lokációval rendelkezik, gyalog minden fontos dolgot el lehet intézni. A Keleti Pályaudvar, Metro 5 perces, a Garay Center 1 perces sétával elérhető. Péterfy Kórház 3-4 perc gyalog, Városliget 8-10 perc sétányira. Egyetemek, élelmiszerboltok, éttermek, McDonalds, stb. ugyancsak rövid úton elérhetők. Ideális választás saját részre és befektetésnek egyaránt. Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését és szeretné megtekinteni, kérem keressen bizalommal, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
7
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
2005
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
saját parkoló
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
panoráma
beépített konyhabútor
alacsony közös költség
vízórás
lift
kaputelefon
parkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Holecz Krisztián Holecz Krisztián Az iroda összes hirdetése
+36 20 369 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Holecz Krisztián Holecz Krisztián Az iroda összes hirdetése
+36 20 369 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY