Eladó lakás Budapest VII. kerület, Külső-Erzsébetváros 52 nm
Eladó lakás Budapest VII. kerület, Külső-Erzsébetváros 52 nm
Eladó lakás Budapest VII. kerület, Külső-Erzsébetváros 52 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7928605
Frissítve: 5 napja

Budapest VII. kerület eladó téglalakás 1+1 fél szobás: 100 000 millió Ft

52 m²
Alapterület
1+1 fél szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
AIRbnb is Enedélyezett!!! Budapest egyik legjobb tömegközlekedési csomópontjánál, a Keleti Pályaudvar közelében eladó egy 52nm-es, 1+1 szobás + étkezős, Napfényes, csendes, teljes körűen felújított, modern, szép lakás téglaépítésű kis társasházban. Jöjjön el nézze meg személyesen mert a fotók nem tudják visszaadni a valóságot. Nagyon hangulatos otthon. Saját részre és Befektetésnek is ideális. Gyorsan és magas bérleti díjért kiadható. Több ponton záródó új biztonsági ajtó lett beépítve Új műanyag ablakok vannak, redőnnyel ellátva. A szobák parkettások a többi helyiség járólapos. A lakás helyiségei: Nappali 21nm Hálószoba vagy dolgozó 6nm Étkező 11.5 nm Konyha Zuhanyzós fürdőszoba + wc Előszoba A háznak vastag falai vannak, ezért alig kell fűteni. Nyáron hűvös, télen pedig megtartja a meleget. Kiváló a nappali és az éjszakai közlekedés is. Budapest bármely pontja gyorsan elérhető!!! Közlekedés: Keleti Pályaudvar: Vonatok METRÓK: M2, M4 VILLAMOSOK: 23, 24 (a közelben 4-es 6-os villamosok) BUSZOK: 5, 7, 7E. 8E, 108E, 133E, , 112, 230 TROLIK: 73, 78, 79, 80 ÉJSZAKAI JÁRATOK: 907, 907A, 908, 9A, 990 A házban van közös, zárt tároló ahol kerékpárt is lehet tartani. Per és Tehermentes, 1/1-es tulajdonjoggal, Gyors birtokba vételnek nincs akadálya. Az ára fix 40M. Ft. (ebből már nem lehet alkudni. Így is ár alatt van!) Felmerülő kérdéseire készséggel válaszolok. Minden nap 08-20 óráig fogadom a hívásokat (hétvégén és ünnepnapon is) Hétvégén és ünnepnapokon is bemutatom az ingatlant.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Elektromos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Átlagos rezsiköltség:
30 000 Ft/hó
villany
víz
csatorna
összkomfortos
jó közlekedésű
csendes
világos
étkező
kábeltévé
internet
vízórás
kaputelefon
parkettás
biztonsági ajtórács
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Klasszis Ingatlan Klasszis Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 534 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Klasszis Ingatlan Klasszis Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 534 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY