Eladó lakás Budapest VIII. kerület, Corvin negyed, Kisfaludy utca 96 nm
Eladó lakás Budapest VIII. kerület, Corvin negyed, Kisfaludy utca 96 nm
Eladó lakás Budapest VIII. kerület, Corvin negyed, Kisfaludy utca 96 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7897387
Referenciaszám: H476205
Frissítve: 17 napja

Budapest VIII. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 123 millió Ft

123 millió Ft
1 281 250 Ft/m²
96 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 356 977 Ft
Második évtől
487 169 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó a Corvin negyed szívében, Corvin Plázától 100 méterre lévő öt emeletes társasház első emeletén egy 3 szobás lakás. Csodálatos otthont kínálunk Önnek, mely LAKBERENDEZŐ ÁLTAL TERVEZETT. Ez a lakás minden igényét kielégíti, és egy kifinomult életmódhoz teremt tökéletes környezetet. A lakás kiemelkedik a luxus és stílus terén. Az alábbi kivételes jellemzőkkel büszkélkedhet: Nagy belmagasság TÁGAS NAPPALI, KONYHA ÉTKEZŐ 52 NM-en,amelyet a természetes fény áradása és az elegáns dizájn ural. Teljesen felszerelt konyha és étkező terület, ahol a gasztronómia és az együttlét tökéletes harmóniáját élheti meg. Két modern fürdőszoba a kényelem és a kényeztetés érdekében. Két hálószoba, ahol pihenés és kényelem vár Önre. Tároló, mosókonyha Padlófűtés az összes helységben. Egyedi, hangulatos világítótestek Minőségi burkolatok Új 3 rétegű zaj és hővédő nyílászárók Hálószoba falában zajvédő szigetelés Klimatizált Egyedi beépített bútorok, beépített Bosch gépek A lakásban új elektromos, gépészeti, víz, gáz, fűtésrendszer Az Airbnb engedélyezve, így lehetősége van a befektetésre és a rövid távú bérbeadásra. Ez a lakás nem csak egy otthon, hanem egy műalkotás is. A lakberendező minden apró részletre odafigyelt, hogy Ön a legmagasabb színvonalú életet élhesse itt. A minőségi anyagok és a design tökéletes összhangja megnyugtató környezetet teremt a mindennapokra. Ne habozzon! Ez a különleges lakás hamarosan elkel. Vegye fel velem a kapcsolatot még ma, és legyen az Öné ez az álomotthon. Bővebb információkért és megtekintésért keressen most!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1920
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hegyi Judit Otthon Centrum - XIII. kerület - Viza utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hegyi Judit Otthon Centrum - XIII. kerület - Viza utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY