Eladó lakás Budapest VIII. kerület, Józsefváros 37 nm
Eladó lakás Budapest VIII. kerület, Józsefváros 37 nm
Eladó lakás Budapest VIII. kerület, Józsefváros 37 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8091094
Referenciaszám: 1815_5585
Feltöltve: 12 napja

Budapest VIII. kerület eladó téglalakás 1 szobás: 33,9 millió Ft

33,9 millió Ft
916 189 Ft/m²
37 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 98 384 Ft
Második évtől
134 265 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Bájos kis lakás a VIII. kerületben A 8. kerület kertvárosi részén, a Ganz negyedben, egy bájos 37 négyzetméteres 1 szobás lakás kerül eladásra, melynek különlegessége a magas belmagassága, ami lehetővé teszi a galériázást. Az ingatlan a 4. emeleten található, és márciusban frissült fel, tisztasági festést kapott, valamint új nyílászárókat is beépítettek. Az erkélyről csodás panorámás kilátás nyílik a városra, így a napfényes reggeleket és az esti alkonyatokat egyaránt élvezhetjük. A lakásban konvektor biztosítja a meleget, a konyhában gáz és villany lehetőséggel is megoldott a főzés, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb megoldást. A fürdőszoba és a WC külön helyiségekben találhatóak, így a lakók kényelmét szolgálják. Az ingatlan azonnal birtokba vehető, így gyorsan otthonunkba költözhetnek. Az elhelyezkedés kiváló, hiszen közel található a SOTE, a Népliget és a Nagyvárad tér is, így a közlekedés szempontjából is ideális helyen fekszik. A lakás környezetében pedig számos zöld terület található, az épületből kilépve a Golgota tér zöld parkja tárul elénk, ami igazi kikapcsolódást és friss levegőt biztosít a lakóknak. Az ingatlan tökéletes választás lehet azok számára, akik vidékről költöznek a fővárosba, és szeretik az igényességet egy kis lakásban ötvözve a belvárosban, ám mégis egy csendes nyugodt helyen. Emellett azoknak is ideális lehet, akik saját ízlésüknek megfelelően szeretnének néhány változtatást eszközölni az ingatlanon. A ház két bejárattal rendelkezik, valamint 24 órás portaszolgálattal és sorompóval ellátott zárt udvarral, így biztonságos és nyugodt környezetet biztosít az itt lakóknak. Hívjon nyugodtan a hét minden napján, jöjjön nézze meg és tegye meg az első lépést, hogy egy igazán remek ingatlan tulajdonosává válhasson. Irányár: 33,9 MFt Refszám: 9797 Hívjon bizalommal a megadott számon! Ha épp nem tudom felvenni a telefont, rövidesen visszahívom. Kereső ügyfeleink részére a szolgáltatásunk díjtalan Érdeklődés esetén adatait a weboldalunkon lévő adatkezelési szabályzatunk szerint kezeljük. Beszámítható ingatlanokat keresünk ügyfeleink részére. Ingatlancsere lehetőség, beszámítás, értékegyeztetéssel. Irodánk ingatlanok adás-vételével és cseréjével is foglalkozik. Irodánk ügyfeleinknek kedvező, alacsony sikerdíjjal párosított szakértelemmel áll rendelkezésére. Ügyvédi háttérrel, ingyenes hitel tanácsadással, teljeskörű ügyintézéssel segítjük Önt.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfortos
amerikai konyha
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Major Bettina Mavalux kft Az iroda összes hirdetése
+36 30 437 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Major Bettina Mavalux kft Az iroda összes hirdetése
+36 30 437 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY