Eladó lakás Budapest XII. kerület, Kissvábhegy 64 nm
Eladó lakás Budapest XII. kerület, Kissvábhegy 64 nm
Eladó lakás Budapest XII. kerület, Kissvábhegy 64 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8077210
Referenciaszám: H482766
Frissítve: 16 napja

Budapest XII. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 79,5 millió Ft

79,5 millió Ft
1 242 188 Ft/m²
64 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
félemelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 230 729 Ft
Második évtől
314 878 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Budapest XII. kerületében, a Kissvábhegy szélén megvételre kínálunk egy felújított, azonnal költözhető otthont! Képzelje csak el: csendes, összesen 64 m² alapterületű lakás, kellemes terekkel. Amerikai konyhás nappali, két külön nyíló háló, tágas előszoba. A HÁZ 3 emeletes téglaépület, csendes lakóközöséggel. Ez a lakás a magasföldszinten van és a Greguss utcára néz. A közös költség 27.360Ft, ami a szokásos költségeket és a felújítási alapot tartalmazza. A függőfolyosók felújítása folyamatban van. A rezsiköltségek kedvezőek, minden ki lett cserélve a lakásban és új kondenzációs (zárt égésterű) kazán került beépítésre. A LAKÁS azonnal költözhető állapotban van, csupán be kell bútorozni. 3 méter feletti belmagasságú, valamint nagyon jó elosztású, mivel a 10 négyzetméteres előszobából nyílik minden helyiség. Ez a TERÜLET egyfajta központ, ahol minden korosztály megtalálja a számításait! A közelben van a Széll Kálmán tér és a Déli pályaudvar! Nincs más teendő, csak KINYITNI AZ AJTÓT és élvezni a KEDVELT NAPI TEVÉKENYSÉGEIT! Kényeztesse magát friss péksüteményekkel, kedvenc üzletekkel és KÁVÉZÓKKAL vagy fedezze fel az IZGALMAS KULTURÁLIS ÉLETET! Könnyedén HÓDOLHAT a SPORTOLÁSNAK és a PIHENÉSNEK a KÖZELBEN FEKVŐ parkokban és sportközpontokban! VAGY egyszerűen élvezze a GASZTRONÓMIA varázslatát a LEGJOBB ÉTTERMEKBEN és bárokban, melyek a közelben vannak! Elérhető távolságban a környéken minden megtalálható: pékség, boltok, patika, háziorvosi rendelő, gyermekorvosi rendelő, bank, bölcsőde, óvoda, iskola, posta, Kormányablak, kávézók, éttermek, üzletek, bevásárlóközpontok (Mammut, MOM Park). A Városmajori Termelői Piacon és a Hegyvidéki Termelői Piacon is szeretettel várják az őstermelők a tudatos vásárlókat. A zöld területet keresők és a sportolni vágyók felfedezhetik a közelben fekvő Városmajor, a Millenáris Park és a Hegyvidéki Sportközpont és Tanuszoda kínálta sportolási lehetőségeket. A Millenáris Park és a Marczibányi Téri Művelődési Központ kulturális események sorával várja a kikapcsolódásra vágyókat. A környéken számos kiemelkedő vendéglátóhelyen hódolhatnak a gasztronómia szerelmesei (Auguszt Cukrászda, Émile Cukrászda, Bobo Étterem, Porcellino Étterem, Alessio Étterem, Oscar Bar, Kispipacs Piano Bar). Könnyű sétával elérhető Buda történelmi városrésze is, a Budai Vár bejárata (Bécsi kapu). A lakás KÖZLEKEDÉS csomópontok közelében helyezkedik el, így a város számos pontja tömegközlekedéssel könnyedén megközelíthető. Az M7 és M1 autópályák mindössze 10 percnyi távolságra vannak, míg az M2-es metróvonal (Déli pályaudvar és Széll Kálmán tér) mindössze EGY PILLANATNYIRA! FELEJTSE EL A KÖZLEKEDÉSI KÁOSZT és élvezze a könnyed és GYORS UTAZÁST a város bármely pontjára! Amennyiben a lakás felkeltette érdeklődését, várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1920
Energetikai besorolás:
E
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Alács Albert Otthon Centrum - II. kerület - TDG Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Alács Albert Otthon Centrum - II. kerület - TDG Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY