Eladó lakás Budapest XII. kerület, Orbánhegy 60 nm
Eladó lakás Budapest XII. kerület, Orbánhegy 60 nm
Eladó lakás Budapest XII. kerület, Orbánhegy 60 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 7663258
Referenciaszám: U0044499
Frissítve: 4 hónapja

Budapest XII. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 163,8 millió Ft

163,8 millió Ft
2 730 000 Ft/m²
60 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 475 389 Ft
Második évtől
648 767 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
XII. kerület Orbánhegyen, új építésű, közvetlen kertkapcsolatos 60 nm-es 2 szobás luxus lakás eladó. A természet és a legkorszerűbb építészeti technológia találkozása, Budapest egyik legjobb részén, kifejezetten közkedvelt, csendes, mégis frekventált helyen. A lakás a társasház földszintjén helyezkedik el, mely közvetlen kertkapcsolattal rendelkezik, az ősfás, kertész által gyönyörűen gondozott kertben. Képek a jelenlegi állapotot tükrözik, de az ingatlan teljesen készen készültségi állapotban kerül átadásra, amerikai konyhás nappalival, konyhaszigettel. (A videóban látható felszerelt szaniterek csak ideiglenesek. Átadásra természetesen teljesen újak, prémium szaniterek kerülnek felhelyezésre.) A nagy sikerű fejlesztő projektje, amely összesen 14 lakásból áll, kiváló minőségben, átgondolt belsőépítészeti terekkel várja lakóit. Biztonságot az első perctől élvezheti, hisz a nagy múlttal rendelkező fejlesztő számos referencia munkával rendelkezik. A háznak saját megújuló energiaforrása, levegős HŐSZIVATTYÚS rendszere működteti a padló fűtést- mennyezet hűtést, így rendkívül alacsony a rezsiköltség. - Mitsubishi Ecodan típusú Hőszivattyú - Mennyezeti hűtés és padlófűtés - Helios típusú friss levegő szellőztető rendszer - Onyx rendkívül modern, elegáns és látványos világító fal - Prémium minőségű anyagok - Prémium minőségű gépesített konyha - Energetikai besorolás AA++ További előnyök: Kitűnő környezet, gyönyörű kert, mely öntözőrendszerrel működtetett, kamerás biztonsági rendszer, fűtött gépkocsi lehajtó. A mélygarázsban kényelmes parkolóhely illetve egy 3,5 nm-es saját zárt tároló is található. Befektetőknek is tökéletes választás, nagyon könnyen kiadható, lehetőség szerint a lakást a tulajdonos 2 évre szívesen visszabérelné! A ház használatba vételi engedéllyel rendelkezik! Környezet: MOM Kultúrális és sportközpont, bevásárlóközpontok (MOM, Hegyvidék) hegyvidék kiránduló helyei (Normafa, Svábhegy), közlekedési csomópontok (Apor Vilmos tér, BAH csomópont) Megtekintése előre egyeztetett időpontban rugalmasan megoldható a hét bármelyik napján, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Építés éve:
2020
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
víz
csatorna
terasz
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Benkó Szilvia Otthon Centrum - XII. kerület - Alkotás utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Benkó Szilvia Otthon Centrum - XII. kerület - Alkotás utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY