Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Lőportárdűlő 24 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Lőportárdűlő 24 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Lőportárdűlő 24 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7965033
Referenciaszám: H479472
Frissítve: 16 napja

Budapest XIII. kerület eladó téglalakás 1 szobás: 30,6 millió Ft

30,6 millió Ft
1 275 000 Ft/m²
24 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 88 809 Ft
Második évtől
121 198 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Minigarzon a XIII. kerület Lőportár részén! Az ingatlan folyamatos felújításokon esik át, ami jelenleg is zajlik. A garzon 24 nm-es, 1 szoba, konyha-előszoba, fürdőszoba, fekvő galéria. A garzon a XIII. kerület fejlődő részén található. Kíváló lokációval rendelkezik. A lépcsőházba lépve található a folyosó, ahonnan lépcső vezet fel az ingatlanhoz. Az első emeleten körfolyosón jutunk el a bejárati ajtóhoz. A lakásba lépve egy közlekedőbe lépünk. Balra egy ülőkádas fürdőszoba található. A közlekedő bal oldalán egy kicsike konyha, jobbra egy étkezésre alkalmas résszel. Szemben egy nagyobb szoba, melynek az ablaka az utcára néz. A szobában van egy fekvőgaléria, mely kiválóan alkalmas háló kialakítására. A lakás villanyvezetékei cserélve lettek. A fa nyilászárók hőszigetelt üveggel felújításra kerültek. A fürdőszoba az előszobából lett kialakítva, melynek a tetején tárolásra alkalmas hely van. A melegvízről gázkazán, a fűtésről gázkonvektor gondoskodik. Az előszoba-konyha részen lehetőség van alacsonyabb galéria építésére, mellyel rengeteg helyet megtakaríthatunk. A lakószoba tágas, világos, parkettával burkolt. Innen egy lépcsőn juthatunk fel a fekvő galériára. A garzon kialakításának köszönhetően sok átalakítási lehetőséget rejt magában. Akár lakásnak, akár kiadásnak kiváló befektetés. A társasház rendezett anyagiakkal rendelkezik, melyben több lakás albérletként szolgál. A körfolyosó és lépcsőház felújítása most zajlik. A lokáció tökéletes, közvetlen közel a belvároshoz mégis csendes utcában helyezkedik el a lakás. A környék infrastruktúrája kiváló, újépítésű társasházak környezete. Számtalan tömegközlekedési eszköz, M3 metróvonal, élelmiszerboltok, végtelen lehetőség. Ha szívesen lakna a belvároshoz közel, mert részese szeretne lenni a nyüzsgő városi életnek, vessen egy pillantást az alábbi térképre és győződjön meg róla személyesen is. A per és tehermentes ingatlan megtekinthető a hét bármely napján! Várom a hívását, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1903
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Elek Anikó Otthon Centrum - II. kerület- Ürömi utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Elek Anikó Otthon Centrum - II. kerület- Ürömi utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY