Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Újlipótváros 46 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Újlipótváros 46 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Újlipótváros 46 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 7967152
Referenciaszám: 360091006-85
Frissítve: 17 napja

Budapest XIII. kerület eladó téglalakás 1+1 fél szobás: 59,9 millió Ft

59,9 millió Ft
1 302 174 Ft/m²
46 m²
Alapterület
1+1 fél szoba
Szobák száma
félemelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 173 845 Ft
Második évtől
237 247 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
XIII. kerület, Pannónia utcában eladó egy 46 nm-es, 1,5 szobás FELÚJÍTOTT lakás. XIII. kerületben, KIVÁLÓ KÖRNYÉKEN, a SZENT ISTVÁN PARK közelében, a Pannónia utcában eladó, egy 46 nm-es, 1,5 szobás lakás. Az ötszintes, téglaépítésű lakóépület JÓ ÁLLAPOTÚ, folyamatosan karbantartott, rendezett. A Szent István körúttól 1 megállóra fekvő lakóépület földszintjén található a 46 nm-es, utcára néző ingatlan. Az ablakpárkány az utcaszinttől több mint 2 méter magasan van, tehát nem lehet belátni a lakásba! Az ingatlan ára : 159.000 EUR. Az ÖSSZKOMFORTOS lakás kifejezetten JÓ BEOSZTÁSÚ, CSENDES, D-K-i tájolású. Az ingatlan ablakai az utcára néznek. A NAGYOBB BELMAGASSÁG fokozza TÁGAS érzetünket, a nagy ablakfelületek pedig télen-nyáron kellő fénnyel árasztják el a lakást. A nappali (20,5 nm) alapterületű. A zárt, ABLAKOS konyhában (6,5 nm) jól felszerelt, GÉPESÍTETT beépített konyhabútor található. A KÁDAS fürdőszoba alapterülete 4 nm, a hálószoba 6 nm. A fürdő és a WC külön helyiségben található. Külön tároló/gardrób helyiség is rendelkezésre áll. A szobák tölgyfa parkettával, a vizes helyiségek kerámia járólappal burkoltak. Az ingatlan fűtését környezetkímélő, kényelmes fűtési rendszer, a távhőszolgáltatás (egyedi méréssel) biztosítja. A közös költség 12.000 Ft/hó, ami tartalmazza a víz/csatornadíjat, a szemétszállítás költségét, a közös helyiségek világítását, a lépcsőház takarítást, és a felújítási alapot is. Parkolás az utcán, közterületen lehetséges. Kiváló infrastruktúra, kitűnő tömegközlekedés, közelben iskola, játszótér, bank, rendelő, színház, önkormányzat, bevásárlási lehetőség – WESTEND BEVÁSÁRLÓKÖZPONT, a LEHEL CSARNOK – minden megtalálható. Az M3 metró, busz (15), troli (75, 76) valamint a 4-6-os villamos a felszíni tömegközlekedési hálózat legfontosabb vonala a közelben, így a város bármely pontja könnyen, gyorsan elérhető. Ha tapasztalt, lelkiismeretes, képzett profi szakemberre van szüksége, akkor Családi Ingatlan Centrum.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Baczynski Eszter Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 30 696 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Baczynski Eszter Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 30 696 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY