Eladó lakás Budapest XIV. kerület, Alsórákos, Kalocsai utca 137 nm
Eladó lakás Budapest XIV. kerület, Alsórákos, Kalocsai utca 137 nm
Eladó lakás Budapest XIV. kerület, Alsórákos, Kalocsai utca 137 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7912337
Referenciaszám: U0045706
Frissítve: 18 napja

Budapest XIV. kerület eladó téglalakás 6 szobás: 189 millió Ft

189 millió Ft
1 379 562 Ft/m²
137 m²
Alapterület
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 548 526 Ft
Második évtől
748 577 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
TETŐKERTES és TERASZOS új építésű lakás ELADÓ Eladó egy új építésű, tetőkertes és teraszos lakás a XIV kerületben , Zugló családi házas, zöldövezeti környezetében. FIGYELEM! A HÁZ JELENLEG ÉPÜL, A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ LÁTVÁNYTERVEK ÉS FOTÓK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, DE AZ EREDETI TERVEKET TÜKRÖZIK. A lakás leírása: A lakás, 137 m2 -es (erkély és kert nélkül), 6 szobás (amerikai konyhás nappali (tájolás K), plusz 5 szoba ), 1 emeleti. Hozzá tartozik egy 7 m2-es TERASZ és egy 146 m2-es TETŐKERT (tetőterasz) ,mely alkalmas sütögetésre (grillezésre), napozásra. A lakás ablakai a kertre és az utcafrontra is néznek. A lakás leírása: - 6 szoba (mindegyik külön nyíló) - 2 fürdőszoba (fürdő + wc) (kerámia) - 1 erkély (greslap) - 1 konyhabútor (A vételár ezt nem tartalmazza, azaz nincs a vételárban.) - 1 tetőkert (hasznos résszel és zöld résszel, hasznos : 13 m2, zöld rész: 100 m2) - tégla falazat - dryvit alapozó és színező -homlokzat hőszigetelés- grafit -műanyag nyílászárók -hőszivattyú (hűtés-fűtés) -padlófűtés (fűtés) pluszban -elektromos fan-coil (hűtés) -bevilágító ablak 1,2 X 1,2 -es (tetővilágítás) -tetőterasz (csak ez a lakás használja) Az ár a konyhabútort nem tartalmazza. Megközelíthetőség és tömegközlekedés: -ház előtti parkolás (megoldható) -82-es troli (Örs vezér tere (Árkád, Sugár, IKEA 15 perc) -77 troli (Egressy tér 8 perc) Közelben lévő létesítmények: -élelmiszer bolt, kifőzde, kávézó, gyógyszertár, iskola, óvoda, piac (kocsival 8 perc), fogászati centrum cukrászda, virágbolt Ajánlom nagycsaládosoknak vagy befektetőknek. Egyedi igényekre szabott lakáshitelekkel állunk rendelkezésére. Bankfüggetlen Hitel Centrumunk az országban elérhető összes bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön számára díjmentesen. Munkatársaink nagy szakmai tapasztalattal várják Önt az előre egyeztetett időpontban akár a normál munkaidő után is. Bővebb információért és a megtekintéssel kapcsolatban hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Fan coil
Építés éve:
2023
Erkély:
7,2 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
erkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sós Gabriella Otthon Centrum - VII. kerület - Kertész utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sós Gabriella Otthon Centrum - VII. kerület - Kertész utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY