Eladó lakás Budapest XIV. kerület, Alsórákos 64 nm
Eladó lakás Budapest XIV. kerület, Alsórákos 64 nm
Eladó lakás Budapest XIV. kerület, Alsórákos 64 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7991568
Referenciaszám: G0201-4588751
Frissítve: 6 napja

Budapest XIV. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 80 millió Ft

80 millió Ft
1 250 000 Ft/m²
64 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 232 180 Ft
Második évtől
316 858 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kérem nézze meg a lakásról készül részletes virtuális túrát, melyet a követlező webhelyen ér el: https://kuula.co/share/collection/7Xtyg?logo=-1&card=1&info=0&fs=1&vr=1&thumbs=1&inst=hu 2. tulajdonosától LIFTES házban, 2 nagy ERKÉLYES, ÚJSZERŰ lakás, AUTÓBEÁLLÓval eladó A 6 lakásos társasház 2004-ben épült, 20 éves. 3 szintes, LIFTes épület amely IGAZI RITKASÁG, így IDŐSEBBEKNEK IS KITŰNŐ VÁLASZTÁS. Rendezett állapotú társasház, külsős közös képviselettel, megtakarítással. Egy kis tér mellett (Turán tér), csendes mellékutcában vagyunk. Jelenleg még nem fizetős övezetben tudunk megállni, de autóinkkal távirányítós kapun keresztül SAJÁT AUTÓBEÁLLÓban és előtte tudunk kényelmesen parkolni. Nagy, közös használatú KERTes ház. Ajánlom egyedülállóknak, pároknak vagy akár egy gyermekes családnak is. A lakás SZINTE ÚJ, folyamatosam karbantartották és felújították. ÉLHETŐ TEREKkel és 2 NAGY terasszal rendelkezik. Reggeltől délutánig FÉNYES. Rendkívül CSENDES otthon. A !26 nm-es! NAPPALI+HÁLÓSZOBÁS (11 nm), NAGY KONYHÁS, 2 NAGYerkélyes (9,45nm + 7,6nm= 17 nm!), remek elrendezésű. Az előszobában és a nappaliban a beépített szekrények adnak rengeteg tároló funkciót. 1/1, tehermentes, CSOK KÉPES, finanszírozható ingatlan. A Rákos patak, az Egressy tér, ALDI, SPAR, LIEDL pár perc alatt elérhető, a Bosnyák tér piaccal és az ÉPÜLŐ ÚJ VÁROSKÖZPONTTAL, az Örs vezér tere, az IKEA szintén. Tömegközlekedéssel is kitűnően megközelíthető, trolival, villamossal, busszal. JÓL ISMEREM. Hétvégén is hívhat, ha nem tudom felvenni a telefont visszahívom. Üzemeltetési költsége alacsony, összesen kb. 44.000 Ft/hó az alábbiak szerint: - Közös költség: 22.300 Ft/hó - Gáz fogyasztás: (fűtés, melegvíz) mérőóra szerint, kb. 12.000 Ft/hó - Elektromos áram: mérőóra szerint, kb. 5.000 Ft/hó - Víz fogyasztás: mérőóra szerint, kb. 4.500 Ft/hó - TV/NET előfizetés: szolgáltatóval szerződhető (Telekom, Vodafone)

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2004
Energetikai besorolás:
D
összkomfortos
kocsibeálló
jó közlekedésű
alacsony közös költség
vízórás
lift
kaputelefon
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bíró Róbert - Ingatlanszakértő Közgazdász Bíró Róbert Ingatlanszakértő Közgazdász Az iroda összes hirdetése
+36 30 405 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bíró Róbert - Ingatlanszakértő Közgazdász Bíró Róbert Ingatlanszakértő Közgazdász Az iroda összes hirdetése
+36 30 405 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY