Eladó lakás Budapest XIV. kerület, Törökőr 29 nm
Eladó lakás Budapest XIV. kerület, Törökőr 29 nm
Eladó lakás Budapest XIV. kerület, Törökőr 29 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7988662
Frissítve: 2 hónapja

Budapest XIV. kerület eladó téglalakás 1 szobás: 26,5 millió Ft

26,5 millió Ft
913 793 Ft/m²
29 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 76 910 Ft
Második évtől
104 959 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
2011-ben részlegesen felújított, földszinti, belső udvarra néző állógalériás 29nm alapterületű +6,5nm galéria lakás eladó. A Stadionok megálló gyalog kb. 10 percre van. Ez egy régi soklakásos téglaház, nagyon jó közös képviselettel rendelkezik, így folyamatosak a fejlesztések, felújítások. Az elmúlt években például kamerás megfigyelő rendszer, új postaládák, kaputelefon, elektronikus beléptető rendszer lett kialakítva, pince és padlás kitakarítva, víz és gázcsövek cserélve lettek. A lakás száraz, nem jellemző a hasonló épületeknél tapasztalható salétromosodás és dohos légkör. A 2011-es felújítás óta albérletként volt kiadva, egy alapos takarítás és festés időszerű, ezt követően egy meleg légkört adó lakás válik belőle. A lakás teljes alapterületén 4 méter a belmagasság. Víz, gáz, villany mérőórával felszerelt. A lakás védelmét biztonsági rács biztosítja, a bejárati ajtó műanyag, hőszigetelt. Kaputelefon az ajtónál. Az előszoba és a konyha egy helyiség, egy alacsony fal választja el őket. A konyhában gáztűzhely üzemel, a konyhabútor a lakás tartozéka. A fürdőszobában 260cm magasságban álmennyezet lett kialakítva, így télen sem hideg. Elektromos vízmelegítő van (kb 6 éves), fűtését elektromos panel biztosítja. A hálószobában a napfényt egy hatalmas 145x210 cm-es duplaszárnyú, redőnyös ablak biztosítja. A galéria alatt 195, fölötte 190 cm szabad tér van, így kényelmesen használható. A galéria maga 170cm széles, fából készült, 6,5nm alapterületű. A helyiség fűtését parapetes konvektor biztosítja 2011-ben egy részleges felújításon esett át a lakás, amely a következőket foglalta magában: Fürdőszoba: Víz, szennyvíz csövezés felújítása, csempézés és járólapozás, beltéri ajtó csere és villanyszerelés Előszoba, konyha: Víz, szennyvíz csövezés felújítása, járólapozás és csempézés jó szakember és alapanyagok által történt. Ekkor lett a bejárati ajtó is beépítve. A konyha villanyvezetéke is újra lett kötve. A beltéri ajtó cseréjekor az ajtó fölötti bevilágító és fölötte a toktoldók úgy lettek kialakítva, hogy 270cm magasságban álmennyezet, tároló vagy akár egy galéria legyen kialakítva. Szoba: beltéri ajtó cserélve lett A lakás sok lehetőséget rejt, egy kis felújítást követően albérletként is kelendő. A tulajdonosnak most nincs lehetősége ezeket megvalósítani, ezért döntött az eladás mellett. Kb. 1 millió Forint befektetésével egy sokkal modernebb, vidámabb megjelenésű lakás érhető el. Szakember, tervek is rendelkezésre állnak.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
5
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
komfortos
kábeltévé
bútorozatlan
vízórás
kaputelefon
parkettás
biztonsági ajtórács
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Kiss Péter
+36 30 826 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Kiss Péter
+36 30 826 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY