Eladó lakás Budapest IX. kerület, Sobieski János utca 48 nm
Eladó lakás Budapest IX. kerület, Sobieski János utca 48 nm
Eladó lakás Budapest IX. kerület, Sobieski János utca 48 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7934353
Frissítve: 4 hónapja

Budapest IX. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 45 millió Ft

45 millió Ft
937 500 Ft/m²
48 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 130 601 Ft
Második évtől
178 233 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy IX. kerületi 48 nm-es tégla lakás a nagyon jó helyen Sobieski János utcában! Pár percre a Klinikák metrómegállótól. Több egyetem is van a környéken, a Sote és a megújult Ludovika épülete. Közlekedés szempontjából 5 perc a Nagyvárad téri és a Klinikák metróállomás is. Boltok pár percre. A lakás DNY-i tájolású, a három szintes társasház első emeletén található. A lakás műanyag nyílászárói a belső udvarra néznek. A társasház lakókörnyezete nyugodt, rendezett. A tető karbantartott. A lakás előszobájába belépve jobbra a konyha és az abból nyíló spájz található, valamint galériás rakodó lett kialakítva itt. A konyhában kényelmesen elfér egy fotelágy is. Az előszobából egyenesen tovább a fürdőszoba/WC irányába közlekedhetünk. A fürdőszobában egy hidromasszázs zuhany funkcióval is bíró sarokkád található, biztosítva a kellemes felfrissülést. Az előtérből balra lépünk a nagy étkezős nappaliban. Ide ki lett vezetve a víz is, valamint itt található a látvány konvektor. Ez biztosítja a szoba fűtését. Az étkezős nappaliból nyílik a hálószoba is. Önálló pincerész tartozik hozzá. A fűtést jelenleg konvektorok, a meleg vizet bojler biztosítja. Parkolás az utcában lehetséges. A környék lehetőséget biztosít mindenféle kikapcsolódásra és programra is, tekintve, hogy bárhova gyorsan el lehet jutni. Az Üllői út zaja nem szűrődik be, maga a Sobieski János utca pedig kisebb forgalom, csendesebb. Érdeklődni a címen vagy a + számon.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
panoráma
kamra
pince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 573 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 573 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY